sâmbătă, 25 iunie 2011

Obsesii crestine

Majoritatea blogurilor crestine au posturi despre obsesii:
- cat de prigoniti sunt crestini in aceste zile
- ca cineva incearca sa ii omoare cu vaccinuri
- ca autoritatile ii otravesc intentionat prin produse modificate genetic
- ca tarile cu adevarat crestine (adica Romania, poate si Grecia uneori) sunt atacate de organizatii internationale oculte sau mai putin oculte
- ca organizatiile internationale cunoscute sunt conduse de forte oculte (de obicei evrei sau evrei si francmasoni)
- ca organizatiile internationale au ceva cu crestinii si incearca sa ii urmareasca sa vada ce fac
- ca pasaportul cu CIP iti ofera intrare libera si directa in iad
- in general orice actiune a statului, prin care nu se da bani bisericilor, este o actiune a Diavolului

Alte subiecte preferate ale crestinilor cu acces la internet sunt:
- pocaieste-te acum ca "in curand" vine anticristu
- nu poti sa te pocaiesti decat daca: esti ortodox (daca e discursul unui ortodox), te rogi cu noi (daca e discursul vreunei secte), vii la biserica noastra (alte biserici)
- uita-te in jurul tau sa vezi cate semne sunt ca vine sfarsitul lumii: cutremure, furtuni, profeti mincinosi, etc (raspunsul meu: la fel ca acu 7.000 de ani - asta ca sa ii enervez pe cei care cred ca pamantul are 5000 de ani).
- indiferent ce ai face, esti cu sabia deasupra capului si in orice moment, chiar si daca esti perfect, Dumnezeu te poate lasa Diavolului. (asta probabil pentru ca si celor credinciosi li se intampla lucruri rele, trebuiau sa gaseasca un motiv si anume ca Dumnezeu te incearca, desi stie ce vei face si cum vei reactiona)

Ce este amuzant si trist in acelasi timp este ca, poate ei nu stiu sau nu vor sa stie, absolut asta este si discursul crestinului de acu 500 de ani si al crestinului de acu 1500 de ani. Doar numele sunt schimbate. Anticristul nu mai este Imperiul Otoman ci FMI sau SUA; juramantul de credinta fata de Imparatul Romei, sau costumul de baie, sau fusta scurta au fost inlocuite de pasaportul cu CIP; pamantul e plat a fost inlocuit de pamantul are 5000 de ani. Absolut acelasi discurs, aceleasi amenintari, aceleasi sperietori. Oare chiar nimeni nu citeste istorie ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu