sâmbătă, 22 mai 2010

Romanii - (ne) crestini de 2000 de ani

Biserica Ortodoxa Romana si diferiti fanatici nationalisti romani continua sa minta cum ca romanii sunt crestini de 2000 de ani si cat de iubit e poporul acesta de Dumnezeu pentru credinta lui dreapta.
Iata cateva monstre de crestinism romanesc.

2 comentarii:

 1. Super articole!
  Numai gaina, intr-un sat cu oameni superstitiosi, sa nu fii! :))
  Auzi acolo: sa rostogolesti gaina prin casa, sa o jumulesti de pene, de vie...
  Daca mortul se obrazniceste si se transforma in strigoi (Doamne feresteeee!) sa trebuiasca sa-l dezgropi, sa-i scoti inima, s-o arzi si sa-i bei cenusa in apa!!! =))
  TARE!

  Dar eu am retinut reteta pt betivi: apa mortului! Pai dupa ce bei din apa cu care ai spalat mortul cred si eu ca te lasi de bautura...sau te apuci :-?
  Depinde! Daca erai betiv, te lasi. Daca nu erai betiv, sigur te apuci ca sa nu faci hepatita. ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere