duminică, 18 aprilie 2010

CNA a hotarat: Isus este fiul lui Dumnezeu

CNA-ul romanesc a rezolvat o dilema care macina omenirea de mai bine de o mie de ani si care a condus la sute de raboaie si sute de milioane de morti. Iata intrebarea: Este Isus fiul lui Dumenzeu ?
Pavel Corut a spus ca NU. CNA-ul l-a acuzat ca nu a adus dovezi in acest sens si a sanctionat OTV-ul pentru ca l-a lasat sa faca aceasta afirmatie abdominabila. Concluzia: CNA-ul a hotarat ca un om trebuie sa aduca dovezi cand afirma ca Isus nu este fiul lui Dumnezeu dar ceilalti nu trebuie sa aduca nici o dovada in acest sens (vezi emisiunile din noaptea de Pasti cand s-a afirmat pe zeci de posturi TV si radio ca a inviat Isus, fiul lui Dumenzeu). Inca o enigma istorica este rezolvata prin intelepciunea nemarginita a CNA-ului. Felicitari. De acum va fi pace in lume.

2 comentarii:

 1. Judeii se straduiesc de peste doua mii de ani sa demonstreze contrariul. Fara succes. Se pare ca unii oameni tanjesc dupa mantuirea exterioara. Iisus/Jeshua NU avea cum sa fie Mesia, deoarece Mashiach ebraic ar trebui sa se nasca de Tisha be Av, adica in iulie-august, nicidecum in decembrie. Si nu avea cum sa fie fiul lui D-zeu, deoarece D-zeul lui Israel este SPIRIT, nicidecum fiinta humanoida. Iar un Spirit nu poate procrea fii humani cu muritoarele de genul lui Miriam.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ileana, in primul rand un SPIRIT ATOTPUTERNIC poate face orice. Nu e logic sa vorbim despre un D-zeu care e atotputernic si sa spunem ca El "nu poate..."
  Sunt zeci de profetii care s-au implinit in cel mai mic detaliu in persoana lui Isus.
  D-zeu, care poate totul, poate sa dirijeze lucrurile in asa fel incat aceste profetii, scrise (unele din ele) cu peste o mie de ani inaintea venirii lui Isus, sa se implineasca. Si toate aceste profetii mesianice s-au implinit in persoana lui Isus, inclusiv nasterea lui dintr-o fecioara, modul in care avea sa moara, cum urma sa fie tradat, de cine, cand avea sa vina, unde avea sa se nasca...

  Isus nu s-a nascut in decembrie, ai dreptate, nici Biblia nu spune asta, doar traditia, si asta fara nicio baza temeinica, scripturala. El a venit in luna Tisri (sau Etanim)(nu iulie-august ci septembrie-octombrie). Luna din calendarul evreiesc care corespunde lunilor iulie-august este luna Ab.

  Pe urma, iudeii (religia iudaica mai bine spus) nu se straduiesc deloc sa demonstreze ca Isus a fost promisul Mesia; daca o sa vb cu vreunul (eu am vb cu multi) o sa descoperi ca ei inca il mai asteapta pe Mesia, asta pt ca Isus nu a corespuns asteptarilor lor.

  RăspundețiȘtergere